Opstap Advies
Image default
Eten

Heerlijk eten in Kaatsheuvel

Op zo’n vijf minuten afstand van de Efteling vind je Grand Café Du Nord: een heerlijk restaurant in hartje Kaatsheuvel. Je kan er terecht voor de lunch, de borrel en natuurlijk het diner. Een uitgebreide kaart biedt voor ieder wat wils. Ga dus gezellig eens naar dit restaurant met het hele gezin, met je partner of met collega’s!

Diverse gerechten worden gemaakt in de bijzondere houtskooloven

Een hoogtepunt in het restaurant is de Josper houtskooloven. Op de kaart kom je dan ook een aantal gerechten tegen die in deze oven worden bereid. Denk dan aan vis- en vleesgerechten, maar ook aan heerlijke vegetarische gerechten. Ruik je het al? Perfect bereid rood vlees, gegrilde groenten en vis die van de graat afvalt? Werkelijk alles krijgt een bijzondere en lekkere smaak door de bereiding op houtskool. Dat maakt het eten bij dít restaurant in Kaatsheuvel alleen al de moeite waard. Daarnaast staat het team steeds weer voor je klaar om de dag om jou te laten draaien. Niet alleen vandaag, maar ook morgen.

Een verwarmd terras waar je elk seizoen heerlijk zit

Lange zomeravonden met vrienden eten en borrelen doe je uitstekend op het terras van Grand Café Du Nord in Kaatsheuvel. Maar ook in de koudere maanden zit je goed op het verwarmde terras. Van de lunch tot aan het diner en de after dinner borrel. Nodig al je vrienden en familie uit en ga een heerlijke middag of avond tegemoet.

Reserveer je tafel vandaag nog

De reserveringen gaan hard, dus reserveer je tafel vandaag nog en ga binnenkort lekker eten in hartje Kaatsheuvel! Dit doe je door de contactmogelijkheden te raadplegen die je vindt op de website. Alvast heel veel gezelligheid en eetgenot toegewenst!