Opstap Advies
Image default
Eten

Vier de lente met deze mini-ijshoorntjes. Supermakkelijk en lekker!

Het voorjaar is aangebroken! Dat vier je feestelijk met de mini-ijshoorntjes van en toastjes van Jos Poell. Geef jouw lente- en zomermaaltijden een creatieve en speelse touch door de toastjes of ijshoorntjes te gebruiken als voorgerecht, dessert of zelfs als smaakvol aperitief voor je gerecht. Bereid je voor op verrassing en vernieuwing in je keuken!

Mini-caprese salade ijshoorntjes

Vul mini-ijshoorntjes met kleine mozzarellabolletjes, cherrytomaatjes en verse basilicum. Drizzle er wat balsamico glazuur over en voila, een handig en superleuk voorgerecht voor je tuinfeest of barbecue.

Gevulde ijshoorntjes met avocado en garnalencocktail

Mix fijngesneden avocado met een snufje chili, limoensap, zout, en voeg er gekookte, gehalveerde garnalen aan toe. Vul de hoorntjes met dit mengsel voor een frisse kick-off van je zomerse diner. Hierdoor krijg je een zeer smakelijke garnalencocktail die zowel licht en luchtig als perfect voor het voorjaar is.

Mini-ijshoorntjes met cacaodip

Vergeet de traditionele cheesecake en vul je mini-ijshoorntjes met cacaodip met een luchtige cheesecakevulling. Top met verse aardbeien of frambozensaus voor een zomers gevoel op je tong. Deze mini ijshoorntjes zijn gegarandeerd een hit bij elke borrel en ieder feestje!

Choco-bananendroom op een toastje of in een ijshoorntje

Vul de hoorntjes met stukjes banaan en overgiet met gesmolten chocolade. Even in de koelkast zetten en je hebt een heerlijk koel, zoet hapje. Wil je liever een toastje? Leg dan een plakje banaan op een rond toastje en overgiet dit met warme chocolade. Perfect voor die warme zomeravonden! Smakelijk eten en geniet van het zonnige seizoen!

 

https://jos-poell.com/