Opstap Advies
Image default
Anders

Maak kennis met een van de leuke arrangementen van Pitch en Putt Strandhorst

Laten we eerlijk zijn, het regelen van een leuk dagje uit kan soms een flinke uitdaging zijn. De ene keer moet u rekening houden met een bepaald budget, de andere keer bent u op zoek naar een leuke activiteit voor jong en oud. Gelukkig is het zoeken naar een geschikte locatie vanaf nu definitief verleden tijd. Maak kennis met een van de leuke arrangementen van Pitch en Putt Strandhorst.

 

Een dag golfen combineert u met de lekkerste gerechten uit de keuken van Pitch en Putt Strandhorst

Of u nu voor een hele dag golfen gaat of een halve dag, in beide gevallen krijgt u ongetwijfeld zin in wat lekkers. Gelukkig beschikt Pitch en Putt Strandhorst over een eigen keuken. Hierdoor geniet u van een lekker kopje koffie, een goed verzorgde lunch of een uitgebreid diner. Komt u met een grote groep langs? Geef dit dan door aan het personeel, zodat er altijd rekening kan worden gehouden met eventuele dieetwensen of allergieën. Ook is een diner of een lunch erg gemakkelijk online te reserveren via de website van het bedrijf.

 

Meer over de arrangementen van Pitch en Putt Strandhorst

Voor zowel de ervaren golfer als de beginnende golfer zijn er meer dan genoeg arrangementen te vinden. Ook weet u altijd zeker dat u met kwalitatief goed materieel de baan gaat betreden en dat u uitleg krijg van professionals uit het vak. Wilt u op dit moment net even wat meer weten over een van de arrangementen bij de Pitch en Putt? Het team van het bedrijf staat graag voor u klaar als u een keer contact opneemt. Dit doet u door te bellen of door een e-mail te sturen. Er wordt altijd maar al te graag met u meegedacht en u kunt vertrouwen op een uitstekende service.