Opstap Advies
Image default
Reizen

Een camping aan een meer in het prachtige Tsjechië

Een vakantie boeken levert altijd wel wat gedoe op: na een jaar lang hard werken wil je natuurlijk even goed tot rust komen. Maar waar? Het is altijd lastig om een goede bestemming uit te kiezen. Een niet zo vanzelfsprekende keuze is misschien wel Tsjechië. Dit vakantieland wordt de laatste jaren steeds populairder en beschikt over prachtige natuur, bezienswaardigheden en steden. Het is daarom een absolute aanrader je eens te verdiepen in mogelijke campings of hotels om dit prachtige land te ontdekken. Een uitstekende keuze voor de natuurliefhebber is Camping de Regenboog. Dit is een camping in het noorden van Tsjechië, slechts op 5 km van de Duitse grens, waar je eindeloos plezier beleeft aan een meer!

Eindeloze mogelijkheden voor activiteiten

Camping de Regenboog is gelegen aan een prachtig meer in Tsjechië en beschikt over ruime staanplaatsen. Zo heb je voldoende privacy en ruimte om even helemaal tot rust te komen. Deze ruim opgezette gezinscamping is fantastisch voor jong en oud. Alle staanplaatsen zijn voorzien van elektra, de camping heeft een speeltuin, tafeltennistafel, beachvolleybalveld, voetbalveld en kampvuurplek. Voor eindeloos vermaak kun je daarom uitstekend bij deze camping terecht. Ook heb je over de gehele camping wifi en ligt de camping bij natuurgebied Boheems Zwitserland. Dit is een ideale plek om te mountainbiken, fietsen en wandelen. Ook voor een dagje uit naar Praag, Dresden, de dierentuin of een adventurepark, stap je simpelweg de auto in. Voor een prachtige camping in Tsjechië aan een meer, hoef je daarom niet verder te zoeken.

Maak kennis met dit prachtige vakantieland

Wil je de prachtige natuur en bezienswaardigheden van Tsjechië ontdekken en even helemaal tot rust komen? Bekijk dan het aanbod online en boek direct jouw vakantie bij deze camping aan een meer in Tsjechië. Wil je eerst meer weten over deze camping of over het gebied? Dan kun je ook contact opnemen met een van de medewerkers. Zo neem je een goed geïnformeerde beslissing over je vakantie.

https://www.campingregenboog.nl/