Opstap Advies
Image default
Varen

Hoe kun je het Amsterdamse lichtfestival het beste beleven?

Dit jaar vindt er het Amsterdamse Light Festival plaats vanaf 1 december. De lichtkunst die wordt tentoongesteld, is zorgvuldig voor u geselecteerd en gesitueerd dwars door de Weesperbuurt en Plantage. Met als thema Imagine Beyond is het streven jou een wereld van verbeelding te brengen. Er wordt van uitgegaan dat je met verbeelding een mooie voorstelling kunt maken van hoe je de dag van morgen wilt zien. Je krijgt er de gelegenheid om vanuit de boot je fantasie erop los te gooien, maar ook vanuit de straat. Er zijn daar verschillende manieren om dat te doen. Om volop van het festival te kunnen genieten zijn er verschillende pakketten voor u in elkaar gezet. Hieronder bepreken we er drie.

Body Wolds + Amsterdamse rondvaart/h2>

Je kunt er een spannende combinatie maken va Body Wolds plus een Amsterdamse Rondvaart. Deze tour heeft een educatieve tint en geeft jou een kijkje in de anatomie van je eigen lichaam en in de geschiedenis van Amsterdam. Wil je meer weten over wat er allemaal onder je huid ligt? Bezoek dan de Body Worlds attractie en leer jezelf kennen. Combineer het, voor meer gezelligheid, met een rondvaart over de grachten van Amsterdam.

Red Light Secrets

Breng een bezoek aan het Red Lights Secrets museum en beleef de stad van een andere kant. U wordt bediend met een audiogids met verschillende talen. U krijgt ook de verhalen rondom de prostituee Inga. Je wordt ook nog verwend met gratis wifi. En boek daarna een 1 uur durende boottocht over de grachtengordel, die tot UNESCO-erfgoed is uitgeroepen. Met deze rondvaart kun je flink genieten van de bezienswaardigheden van deze hoofdstad.

Hop on – Hop off bus Amsterdamse

Je kunt op elk gewenstmoment instappen in een van de moderne sightseeing bussen bij deze attractie. Deze kan ook gecombineerd worden met een rondvaart van en uur langs de historische grachten van de stad. Deze attractie is een ontdekkingsreis van de hoofdstad van Nederland. Je kunt hem echt bezichtigen vanaf twee uitzichten, het land, maar ook het water, wat hem een echte aanrader maakt. De bezienswaardigheden zijn niet op grote afstanden van elkaar, wat het uitzicht nog bijzonder maakt.

 

https://www.floating-amsterdam.nl/