Opstap Advies
Image default
Auto

Goedkoop parkeren op Airport Weeze?

Goedkoop parkeren op Airport Weeze?

Deze vakantieperiode is er veel gedoe op Airport Schiphol. Lange wachtrijen, koffers die kwijtraken en veel te dure parkeerplaatsen. Erg logisch dus dat de kritische Nederlander op zoek gaat naar goede alternatieven.

Al snel kom je dan uit bij de kleinere luchthavens zoals Eindoven Airport, maar heb je ook wel eens gedacht om naar Duitsland te rijden? Weeze Airport ligt aan 5 minuten vanaf de Nederlandse grens. Vooral als je uit het zuiden of oosten van Nederland komt is dit toch een prima optie. Wat een verschil in prijs tussen een parkeerplaats op Schiphol of in Weeze. Parkeren op Airport Weeze is écht voordelig!

Parkeren bij Weeze Airport

Als je vanaf Weeze Airport in Duitsland vliegt, is het een gemakkelijke taak om een ​​parkeerplaats te vinden. In de vakantieperiode kan het iets drukker zijn. vooral P1, die dichtbij de terminal is, zal dan vol zijn. Ga je voor zekerheid? Je kunt een parkeerplek bij P1 vooraf online regelen. Zo weet je zeker dat je een prima en goedkope parkeerplaats hebt als je aankomt op Weeze Airport.

Kosten parkeren Weeze

De kosten van parkeren op Weeze Airport kunnen variëren van bijna gratis tot vrij duur. De beste manier om erachter te komen wat de kosten zijn, is echter door naar de website van de luchthaven te gaan en de parkeerpagina te zoeken.

Parkeerplaats 3 ligt het meest ver weg van de Terminal. Zodoende is dit de goedkoopste optie. Kies je voor P2 dan weet je dat je auto overdekt staat. Niet volledig, maar met een flink dak van zonnepanelen voelt dit wel zo. Ook ben je binnen een paar minuten in de terminal van Weeze Airport. Parkeerplaats 1 is de duurste optie, maar via P1 ben je binnen 1 minuut al bij de incheckbalie.

Goed om te weten

Weeze Airport ligt dicht bij de grens in de plaats Well. Er vinden nooit controles plaats. Wel op je snelheid letter natuurlijk. Het eerste uur parkeren op Weeze Airport is gratis. Je maakt dan gebruik van de kiss en ride regeling. Wel moet je bij de eerste betaalpootjes drie euro inwerpen. Je krijgt dan geen ticket of bewijs, bij de tweede betaalpoortjes wel. De eerste 60 minuten zijn altijd gratis.