Opstap Advies
Image default
Audio

Kies voor de beste stijltang

Kies voor de beste stijltang

Wij hebben een aantal tips voor het kiezen van de Beste Stijltang. Zo is het belangrijk om te kijken naar de standen of een regelbare temperatuur. Iedereen heeft ander haar en voor dikker haar heb je een hogere temperatuur nodig als voor dun haar. Daarnaast wil je het haar ook niet beschadigen met te hete temperaturen. Als je kiest voor een model met keramische platen dan heb je ook nog eens een bescherming tegen hitte. Hierdoor bescherm je jouw haren. Als je de stijltang niet vaak gebruikt wordt er voor dit model gekozen. De levensduur van deze is namelijk een stuk korter als die van andere. 

Als je de stijltang wel regelmatig gebruikt dan raden wij titanium platen aan. Ook deze beschermen het haar, maar het is een sterker materiaal wat jaren mee kan gaan. Daarnaast wordt de warmte gelijkmatiger verdeeld waardoor het eindresultaat perfect is. Ook kun je kiezen voor een stoom stijltang. Deze gebruikt wat water bij het stijlen en dat zorgt weer voor een verzorging van het haar. Echter zijn deze vaak wel veel duurder, dus dat is alleen aan te raden voor mensen die hem dagelijks gebruiken. Als je veel last hebt van pluizig haar dan kun je het beste kiezen voor een ionische stijltang. Hierdoor gaan je haarschubben open staan en daardoor heb je minder vaak pluizig haar.

Ga voor de beste van de beste

Stijltangen met het label best getest zijn ook daadwerkelijk goed en fijn in gebruik gevonden door mensen. Dit zegt meer als een verkooppraatje van een fabrikant. Daarnaast is het altijd verstandig om op dit label te letten, want zo koop je iets voor de langere termijn. Je wil immers zo lang mogelijk van het apparaat kunnen genieten. Staar jezelf dus niet alleen blind op de prijs, maar let ook op wat andere zeggen over een bepaald model.